Black Friday continua la EuroGsm cu super-reduceri de pana la 70%

Black Friday continua la EuroGsm cu super-reduceri de pana la 70%

Black friday la EUROGSM

Black Friday a demarat anul acesta la EuroGsm sub egida “Cele mai asteptate reduceri din an sunt aici”. Pentru a oferi tuturor sansa sa achizitioneze produsele dorite la super-preturi, reducerile vor continua in shop-ul online eurogsm.ro pana in data de 27 noiembrie. Astfel, persoanele care nu au apucat sa profite de oferte isi pot achizitiona acum telefoane, tablete, accesorii si gadget-uri la preturi mai mici cu pana la 70%, ocazie unica de a cumpara cadouri sau produse dorite de mult timp, cu un buget foarte redus.

Campania Black Friday – Super-reducerile continua! va demara in data de 25 noiembrie si va fi activa in magazinul online pana in 27 noiembrie, in limita stocurilor disponibile.

Cei care isi doresc un telefon au zeci de optiuni, fie ca vor un smartphone elegant sau un telefon special realizat sa reziste in conditii dure. Astfel, printre categoriile de telefoane cu preturi promotionale anul acesta in campania Black Friday – Super-reducerile continua! se numara smartphone-uri, precum Huawei P9 Plus, telefoane outdoor, ca cele care apartin de brandul Caterpillar, si telefoane practice. Mai mult, oferta de Black Friday, cu smartphone-uri la preturi incepand de la 179,9 lei sau telefoane rezistente incepand de la acelasi pret, va ramane in continuare valabila pana in data de 27 noiembrie.

Cei care au asteptat aceasta perioada din an pentru a-si achizitiona accesorii si gadget-uri pot profita acum de asemenea de ofertele speciale pregatite pe eurogsm.ro. Din aceasta categorie, castile bluetooth, powerbank-urile si bratarile fitness sunt printre vedetele reducerilor, cu preturi incepand de la 29.9 lei, 9.9 lei si, respectiv, 44.9 lei.

Iata de ce acum este momentul ideal pentru a profita de preturi si a achizitiona toate produsele dorite de mult timp. Cum stocurile se epuizeaza rapid in aceasta perioada, este recomandat ca achizitia si cautarea produselor in magazin sa se efectueaze intr-un timp cat mai scurt.