Black Friday Iphone Apple a lansat iphone 7 in Romania

Apple a lansat Iphone 7, oare o sa vedem black friday iphone? Raspunsul nostru este cu siguranta da doar ca la iphone 6 si iphone 6s! Reduceri black friday la iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu credem ca o sa vedem. Ele sunt primele telefoane Apple rezistente la apă, dar și primele care vin cu difuzoare stereo incluse. Ele beneficiază de standardul IP67, fiind capabile să reziste la stropiri.

 

iPhone 7 va fi primul din serie fără mufă de căști

Apple a eliminat butonului fizic de pe partea frontală. Apple a ales să implementeze, în schimb, un buton capacitiv, care va oferi feedback tactil, adică o scurtă vibrație la apăsare.

iPhone 7 este rezistent la apă şi praf, acesta fiind şi principalul motiv pentru care Apple a renunţat la clasica ieşire audio de 3,5 mm. Portul clasic de conectare a căştilor reprezenta principala zonă prin care apa putea ajunge la componentele interne.

 

Camera foto a primit un senzor nou, de 12 MP şi foloseşte o lentilă cu 6 elemente şi o apertură f/1.8 care aduce suficientă lumină către senzor pentru a creşte calitatea fotografiilor făcute în lumină slabă.

Cei de la Apple spun că fotografiile realizate cu iPhone 7 sunt îmbunătăţite în timp real pe baza informaţiilor obţinute senzor şi cu ajutorul unui sistem de inteligenţă artificială.

 

iphone7 black friday

iPhone 7 devine primul smartphone Apple dotat cu difuzoare stereo, o facilitate care nu reprezintă o noutate în domeniu.

Căştile vor fi conectate folosind conectorul Lightning. În pachet este inclus şi un deloc arătos adaptor la mufa de 3,5 mm.

 

Black Friday Iphone 2016

Magazinele participante se vor inghesui sa ofere reduceri black friday la iphone 6 si iphone 6s deoarece a aparut noul model de iphone 7. Cei interesati de achizitionarea unui iphone generatia 6 doar trebuie sa asteptati 2 luni pana pe 25 Noimebrie 2016 la reduceri black friday sau black friday 2016.