Black Friday Pro F64 si photosetup 14-16 Octombrie

Black Friday PRO a devenit o campanie a reducerilor pentru F64 si Photosetup ce se organizeaza si in 2016 intre 14 si 15 Octombrie.

 

Black Friday PRO 2016 este la editia a 4-a

De-a lungul celor trei zile de reduceri foto-video, F64 a înregistrat anul trecut vanzari de peste 9,5 milioane de lei, cu 4.029 de comenzi. Achizitia prin intermediului site-ului F64 a reprezentat 61% din ponderea vanzarilor, iar cele mai populare categorii de produse au ramas, si la a treia editie Black Friday Pro, camerele foto DSLR si obiectivele foto dedicate acestui segment.

 

Printre cele mai populare produse pe care clientii le-au cumparat se numara Nikon D750 si D810, Canon 6D si 7D Mark II, dar si camerele foto mirrorless full frame de la Sony, precum Alpha A7. Debutul campaniei a adus online cei mai multi vizitatori, iar pe parcursul celor trei zile site-ul a fost accesat de 65.000 de utilizatori unici. F64 a înregistrat vanzari în valoare de peste 9,5 milioane de lei, la editia precedenta, totalul fiind de aproximativ 7 milioane de lei.

 

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase.

 

Reduceri la aparate foto vor si la black friday 2016 traditional intre 18 si 20 Noiembrie dar merita vazut black friday pro.

 

Cititi mai multe despre  magazinele participante black friday