Black Friday Romania evenimentul cu reduceri mari

Black friday romania 2016 sau vinerea neagra este evenimentul anului cu cele mai mari reduceri din an. Emag, Altex si celelalte magazine participante online fac pregatiri din vreme si vor sa ne surprinda cu reduceri pe 18 Noiembrie.

 

Black friday Romania cel mai mare eveniment din regiune

In Europa centrala black friday romania este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Incepand de anul trecut Ungaria a crescut in popularitate dar inca nu se compara cu evenimentul de reduceri black friday din Romania.

Vezi aici comparatia evenimentului black friday fata de alte tari – cel mai popular eveniment de reduceri din lume dupa SUA.

Desi in Romania fiecare magazin mare organizeaza diferit evenimentul de reduceri cum ar fi ALTEX sau emag, fiecare mai devreme cu o satamana decat celalalt si fata de data oficiala de 25 Noiembrie- black friday ramana interesul numarul unu al romanilor in materie de reduceri. Daca vrei sa stii cand organizeaza emag vinerea neagra 2016 acceseza acest link.

 

Ce cauta romanii la reduceri black friday romania?

Electronicile sunt cele mai cautate produse la romania, cum sunt televizoarele, smartphone-uri, tablete, aparate foto, obiective si multe altele. Electrocasnicele mici si mari sunt de asemenea foarte cautate: frigidere,  plite, aragaz, hote, cuptoare si multe alte produse.

Incepand de anul trecut reducerile de black friday aduc masini si apartamente in blocuri rezidentiale. Reducerile nu mai au bariere doar la anumite produse.

 

Vinerea neagra sau Black friday

Oricum i-ai spune inseamna acelasi lucru daca vrei sa stii detalii despre conceptul de vinerea neagra acceseaza vinerea neagra 2016