Vinerea neagra emag anunta cel mai mare black friday

Vinerea neagra emag 2016 este cea mai mare campanie de reduceri din ultimii 6 ani. In Romania, Altex este singurul magazin participant care se ridica la amploarea evenimentului.

 

Vinerea neagra emag are loc pe data de 18 Noiembrie si este catalogata ca fiind cea mai mare din ultimii 6 ani. Reducerile sunt adevarate si nu doar o simpla taiere de preturi marite cu o saptamana inainte. Calitatea reducerilor s-a inbunatatit fantastic in ultimii ani dupa ce foarte multi romani au observat cum erau pacaliti de euforia evenimentului vinerea neagra.

 

Vinerea neagra emag 2016

Noutatea celor de la emag este ca au reusit sa mute evenimnetul din 25 Noiembrie pe data de 18 Noiembrie in Romania si sa il organizeze doar intr-o singura zi. Spre deosebire de Altex, Media galaxy, evomag, emag  face reduceri doar o zi in 18 Noiembrie. Altex a inceput deja campnaia de reduceri de vinerea neagra care nu are nici o legatura cu evenimentul oficial de black friday din state. Este o adaptare ciudata la romani sa ai black friday sau vinerea neagra o saptamana!

Vinerea neagra este o campanie de reduceri vinerea, nu o saptamana, cum poate fi Lunea vinerea neagra sau black friday?

 

 

Vinerea neagra emag anunta numar dublu de magazine participante

La evenimentul eMAG Black Friday 2016 vor participa si cei 2.000 de comercianti din eMAG Marketplace, mai mult decat dublu comparativ cu editia de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

 

Pentru mai multe informatii despre magazinele participante black friday click aici.