Black Friday 2014: Ghidul cumparatorului pentru magazinele participante la reduceri

Black Friday 2014 bate la usa, lista magazinelor participante se completeaza pe zi ce trece iar cumparatorii se inscriu aici in lista cu noutati si reduceri black friday.

In 2014 cumparatorii s-au experimentat iar magazinele participante black friday 2014 se pregatesc cu oferte reale. Daca in luna acesta am avut deja o serie de reduceri de Halloween, un mini black friday organizat de f64 si alte reduceri, asta nu inseamna ca cele mai mari reduceri nu vor fi de black friday.

Ce este la mare cautare de Black Friday 2014:

In primul rand in 2014 clientii cauta tehnologie iar ceea ce va fi hot pentru ei vor fi smartphone-urile si tabletele. Pe lucul urmator la mare cautare sunt televizoarele, fiecare roman isi schimba in medie televizoirul la fiecare 2-3 ani mai ales in marile orase cum este Bucurestiul. Laptop-urile si Notebook-urile sunt o alta categorie de produse importanta din categoria electronice ce reprezinta interes. Aici in fiecare an magazinele participante la black friday se intrec in oferte si reduceri.

Black Friday 2014 aduce insa si o cerere mare pentru produsele lifestyle cum sunt ceasurile de orice fel, camarele foto de la cele point and shot pana la cele profesionale. Cu siguranta F64 cel mai mare magazin de specialitate camare foto si accesorii va avea oferte si reduceri semnificative.

Black Friday 2014 va aduce si oferte turistice foarte bune cum de altfel a fost si anul trecut, pachete turistice promotionale, bilete de avion in diferite destinatii. Iata aici cateva oferte de turism.

Black Friday 2014:  Reduceri la Asigurari, produse de sanatate  si produse pentru copii sunt late categorii la mare cautare.

Urmariti alaturi de noi magazinele complete cu reduceri de black friday 2014. Cum black friday 2014 incepe cu emag pe 21 Noiembrie si tine pana pe 28 Noiembrie cu alti comercianti putem spune ca anul acesta avem o saptamana de reduceri black week.

Ce va sfatuim sa faceti de black friday 2014:

1. In primul rand cumparati doar ceea ce aveti nevoie chiar daca este oferta promotionala sau reducere semnificativa la produse.

2. Daca aveti un produs pe care vi-l doriti urmariti-l de acum si vedeti evolutia pretului daca intr-adevar reducerea este reala de black friday 2014.

3. Cumparati de la magazine care au toate datele de inscriere pe site numar de identificare telefoane si sunt serioase. Nu trebuie neaparat sa luati de la pomul laudat ca stim povestea.

4.  Sa aveti posibilitatea sa returnati produsul daca nu sunteti multumit.

Acestea sunt reguli de baza pe care le recomandam de black friday 2014.

Daca ti-a placut ne poti urmari si pe FACEBOOK. Multumim!