BlackFriday 2014: La ce sa ne asteptam maine 09 Septembrie de la Apple: Iphone 6, iWatch, IOS 8, Ipad Air 2

Apple organizeaza marele eveniment de lansare al Iphone 6 pe 09.09.2014 dar se zvoneste ca pe langa iphone 6 se poate lansa noul iWatch. De asemena noul sistem de operare IOS 8 va fi prezentat in forma demo cu noile optiuni si upgrade-uri.

Apple va lansa doua versiuni de Iphone 6 cu ecran de 4.7 inch (aprox 12 cm) si de 5.5 inch  (aprox 14 cm) ceea ce reprezinta un pas major inainte fata de iphone 5 si iphone 5s care avea 3.5 inch sau 9 cm. Pe langa noul ecran Apple va aduce si un design nou al telefonului, cu fete mai rotunde fata de modelul actual al Iphone 5s.

Noile materiale folosite de Apple la constructia iphone 6 sunt mai rezistente si va avea un ecran de cristal sapphire care va fi si mai rezistent la zgaraieturi si loviri. De asemenea se asteapta ca procesorul sa fie inbunatatit si avand o camera mai buna.

iWatch este posibil sa fie o a doua surpriza maine pe 09 Septembrie. Device-ul iWatch se asteapta sa aibe functii ca fitness tracking (masurarea pulsului si masurarea activitatii fizice).

Cel mai probabil ceasul va fi disponibil in doua variante cu ecran de 1.4 inch si 1.7 inch respectiv 3.5cm si 4.3 cm.

Asteptam cu interes mare eveniment de maine al Apple.

echipa BlackFriday 2014