Black Friday 2015 Bilete avion la TAROM cu 99 Euro pe toate rutele

Compania aeriană de stat Tarom a pus în vânzare bilete de avion la promoţie, la 99 de euro, pe toate rutele directe operate. “În perioada 2-15 februarie 2015, Tarom pune în vânzare bilete de avion începând de la 99 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse.
Oferta lansată este valabilă pe toate rutele directe operate cu avioane proprii, între România şi orice  destinaţie externă: între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino, între Sibiu şi Munchen, între Cluj – Napoca şi Viena”, au transmis oficialii companiei. Mai multe informatii aici.

Pasagerii pot călători  în orice lună, cu excepţia următoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, potrivit Tarom. Biletele pot fi achiziţionate de site-ul mobil m.tarom.ro,  de la agenţiile proprii Tarom şi agenţiile autorizate IATA. La această ofertă locurile sunt limitate. Aceasta este a doua promoţie lansată de Tarom de la începutul acestui an, prima, care a fost făcută în ianuarie, targetând grupuri de cel puţin trei persoane care călătoreau pe cursele interne şi grupuri de patru persoane ce călătoresc pe rute internaţionale.

Tarom este prima companie de stat la care a fost instituit mana­ge­ment privat, în noiem­brie 2012. Christian Hein­z­mann ocupă poziţia de director general al companiei, pen­tru care pri­meşte un salariu net de 10.000 de euro pe lună. Compania nu a făcut publice rezultatele pe anul trecut. Ultimele date arată că Tarom a transportat în primul semestru din 2014  un milion de pasageri pe rutele interne şi externe, în creştere cu 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit oficialilor companiei.