Black Friday Bilete Avion: KLM ofera Bucuresti Amsterdam cu doar 149 Euro dus intors

Reducerile la biletele de avion de la KLM sunt surprinzatoare, iata mai jos cateva preturi pe destinatiile cele mai populare:

Bucuresti Amsterdam 149 Euro

Bucuresti Honk Kong 549 Euro

Bucuresti Toronto 519 Euro

Accesati aici oferta KLM cu reducerile la biletele de avion

Cateva date despre Amsterdam

Denumit „Venetia nordului”, in tara piticilor. Strazile sunt intesate de biciclete vechi – nimeni nu foloseste biciclete noi, pentru ca se fura – si de umbrele rupte, aruncate pe unde se nimereste, mai putin prin cosurile de gunoi. Pe langa asta, orasul este plin de emigranti, in special negri si asiatici, pe care ii veti intalni lucrand mai ales in restaurante, hoteluri si supermarketuri. Amsterdam are peste 150 de canale si 1.250 de poduri – dintre care o buna parte se ridica – dar nu este niciodata supraaglomerat. Pare a avea dimensiuni perfecte – 750.000 locuitori – si este incredibil de usor de ajuns peste tot cu ajutorul tramvaielor.

Ceea ce te surprinde imediat este cat de deschisi si prietenosi sunt oamenii: majoritatea cladirilor de birouri nu au jaluzele, iar prin geamurile imense poti vedea angajatii lucrand la computer, tot asa cum in Red Light District poti vedea si cantari prostituatele din vitrinele imense luminate cu neon rosu. Seara, aerul este imbibat de un miros dulceag, nimic altceva decat fum de tigari cu marijuana sau hasis, vandute de negri care vor sa-ti ofere „o iarba speciala”. Pentru cine nu stie, Olanda a fost prima tara in care s-au legalizat prostitutia, vanzarea de droguri usoare, casatoriile intre homosexuali si chiar eutanasia. Amsterdam ramane un oras extrem de liberal, in care la iesirea dintr-un muzeu te asteapta o coffee-shop, unde se vand tigari cu marijuana sau hasis.Inca mai puteti vedea case din 1600 Bineinteles, principala atractie a orasului o reprezinta canalele

Black Friday 2014