Black Friday Halloween: Inca un motiv pentru evomag, flanco si Lidl

Halloween este inca un motiv de sarbatoare pentru a oferi reduceri la produsele electronice si de consum. Black Friday 2014 este campania de reduceri mult asteptata de toata lumea dar magazinele participante nu rateaza oportunitatea de a oferi reduceri si de halloween.

Asadar Flanco, evomag si Lidl au decis sa ofere promotii si reduceri la diverese produse, laptouri, tablete, calculatoare dar si smartphe-uri sau alte gadgeturi.

Black Friday 2014 ramana insa campania de la care avem cele mai mari asteptari in ceea ce priveste reducerile.  Promotiile si discounturile trebuie sa reflecte importanta evenimentului si de aceea incurajam intoadeauna sa urmariti stirile noastre care va vor idruma sa eveluati reducerile cele mai mari si reale ale produselor de black friday.

Stirile noatre va pot indruma sa faceti alegea protrivita de black friday. Reducerile pot fi mascate dar suntem convinsi ca dupa 3 ani de experienta, in campania de black friday, magazinele participante care vor face acest lucru vor avea de pierdut.

Instrieti-va la newsletter daca nu ati facut-o pana acum aici si urmariti reducerile de black friday 2014.