Black Friday Romania 2014: Ce data este mai potrivita 21 sau 28 Noiembrie?

Black Friday 2014 a fost organizat de marea majoritate a magazinelor online, dupa trendul setat de eMAG, pe data de 21 Noiembrie. In mod normal traditia americana de unde s-a importat evenimentul, organizeaza black friday pe 28 Noiembrie 2014.

Evenimentul are o logica si o semnificatie sa fie organizat pe 28 Noiembrie, adica in ultima vineri din luna numita si Vinerea Neagra 2014. Aceasta zi deschide oficial luna reducerilor de Craciun. In plus magazinele participante la black friday ofera reduceri semnificative atat in retail cat si in online.

Marele avantaj insa de a organiza evenimentul pe 28 Noiembrie, este de a gasi pregatiti cumparatorii si consumatorii cu bani in buzunar. Majoritatea salariatilor primesc banii in ultima saptamana din luna si in mod implicit puterea lor de cumparare la reduceri black friday este mult mai mare.

Faptul ca black friday 2014 a fost organizat pe 21 Noiembrie inseamna multi romani au avut dificultati in a putea sa-si cumpere toate electronicele, electrocasnicele si produsele dorite.

Noi va tinem la curent cu reducerile black friday din 28 Noiembrie daca nu ati apucat sa cumparati ceea ce doriti in vinerea neagra din 21 Noiembrie. Abonati-va la reduceri black friday din 28 NOIEMBRIE 2014!