Black Friday Romania: Laptopurile si smartphone-urile cele mai cautate

In Romania de Black Friday electronicile in special laptopurile si telefoanele smartphone sunt cele mai cautate. Reducerile la aceste produse sunt semnificative pentru gama medie nu high end.

 

Cele mai cautate produse la Black Friday Romania?

Cum spuneam electronicile a fi pe primul loc cu laptop-uri si imprimante, pe locul doi sunt smartphone-urile, iphone si samsung dar si cele cu preturi medii utok si calitate foarte bune.

Aparatele foto sunt la mare cautare la black friday romania, in special cele DSLR si point and shot. Preturi foarte bune am gasit la F64 in fiecare an. Tabletele sunt cautate de catre tineri dar nu observam o tendinta de crestere a interesului.

Electrocasnicile devin atractive deoarece toata lumea incearca sa se organizeze si sa isi schimbe frgiderul sau masina de spalat la black friday.

Electrocasnicile mici de asemenea au cautare printre consumatori, de la prajitoate, storcatoare de fructe pana la expresor de cafea sau masini de spalat vase.

Mobilierul este cautat la Black Friday, paturi, canapele, covoare si accesorii de decor casa.

Camere de supraveghere sunt cautate, cele mai bune preturi le-am gasit pana acum la www.VideoProtect.co

Ceasurile au preturi bune si devin atractive – preturi bune am gasit la TopCeas.ro

Acceosrii pentru casa si toate lucrurile de care nu stiai ca ot exista si care iti usureaza viata le-am gasit la magzone.ro