eMag deschide un supermarket online în asociere cu Mega Image

eMag, cel mai mare retailer online şi lanţul de magazine Mega Image vor lansa marţi, în parteneriat, după un an şi jumătate de pregătiri, un „supermarket online“, din care clienţii pot comanda peste 7.500 de produse, de la carne şi legume până la detergent şi tutun sau bere.

eMag, care are peste 300.000 de vizitatori pe site în fiecare zi şi Mega Image – care are o reţea de 331 de magazine, intră în competiţie cu platformele online lansate de rivalii de la Carrefour, Cora, Metro şi Selgros

Comerţul cu produse preponderent alimentare, o piaţă de 16-18 mld. euro pe an în România, se desfăşoară încă la un nivel nesemnificativ online, piaţa fiind încă la început, afirmă Luca.

„Piaţa de online cred că este sub pragul de materialitate, dacă pot să mă exprim ca un auditor“. Potenţialul de dezvoltare este însă semnificativ şi poate avea o evoluţie similară cu electroIT-ul, unde acum comenzile online au ajuns la 25% din piaţă faţă de 3% acum câţiva ani.

Cât costă livrarea produselor din supermarketul eMag – Mega Image

* gratuit – livrarea coletelor la domiciliu / birou în cazul comenzilor cu o valoare de peste 300 de lei

* 5 lei – costă ridicarea unui colet din punctele de livrare Mega Image, o reţea formată din 39 de magazine din Bucureşti şi Ilfov şi Mega Image Drive din zona Prelungirea Ghencea din Capitală

* 15 lei – livrarea coletelor la domiciliu / birou în cazul comenzilor cu o valoare mai mică de 300 de lei

sursa: zf.ro