S-a lansat Livada cu jucarii si se pregateste de Black Friday 2016

O poveste noua si frumoasa a inceput sa se scrie dupa indelungi cercetari, calcule, cautari, sedinte, dupa munca multa, dar facuta cu bucurie! Si intr-un final suntem gata sa va invitam in Livada cu jucarii, spatiul magic in care veti gasi jocuri si jucarii, avand preponderent ca numitor comun lemnul.
Jucariile din lemn sunt in primul rand eco-friendly si, desi nu pare important pentru unii dintre noi, este o valoare pe care este bine sa le-o inoculam de mici puilor nostri. Nu contin chimicale si toxine care pot deregla hormonal copiii inca de la varste fragede. Jucariile din lemn nu au nevoie de baterii, de curent electric, inca o modalitate de a proteja planeta pe care vrem sa o lasam mostenire. Jucariile de lemn sunt rezistente si pot fi transmise din generatie in generatie. Ce mostenire mai frumoasa putem lasa daca nu jucariile care ne-au luminat copilaria, ne-au sprijinit evolutia si ne-au pus imaginatia la treaba? Jucariile de lemn ajuta in dezvoltarea motorie, cognitiva, potenteaza coordonarea mainilor si a ochilor, faciliteaza insusirea principiilor de orientare in spatiu, ajuta la invatarea formelor si a culorilor. Sunt jucarii extrem de versatile, de care cei mici nu se mai plictisesc cu usurinta. Spre deosebire de alte jucarii, galagioase si care ii suprastimuleaza pe cei mici, jucariile din lemn au grija de creativitatea si imaginatia copiilor pe care ii angreneaza in jocuri inteligente. Textura naturala a acestor jucarii stimuleaza copiii inclusiv din punct de vedere senzorial, invitandu-i pe cei mici sa atinga, sa simta, sa exploreze.
Noi alegem cu grijă dintre miile de jucării, exact ca și cum le-am selecta pentru proprii copii. Vă propunem doar jucării și jocuri de calitate care să îi sprijine pe copii în dezvoltarea lor continuă și să poată fi folosite în diverse moduri. La rândul nostru vom testa fiecare jucărie alături de micuții noștri și vom împărtăși cu bucurie tot ce descoperim în lumea fermecată a jocului. Avem grijă și de raportul calitate-preț pentru că visul nostru este ca fiecare copil să aibă acces în livada cu jucării.
Asa ca va asteptam cu drag pe www.livadacujucarii.ro si daca va place ce gasiti acolo, dati de veste tuturor! Suntem si pe facebook, normal! Iar acum ne pregatim si pentru Black Friday 2016, asa ca va asteptam pe site!

office@livadacujucarii.ro

0723 532 558