Black Friday Joilidon

Apple Black Friday 2018 - Black Friday 2024 Romania

Apple produce unele dintre cele mai apreciate device-uri de catre clienti. De asemenea, acestea sunt unele dintre cele mai vanate produse la reduceri. Cu toate acestea, insa, brand-ul aproape a ignorat acest eveniment de reduceri. Pur si simplu spunea ca „nu face parte din cultura brand-ului”.

Totul pana in 2016, cand Apple si-a surprins clientii cu primele lor reduceri de Black Friday.

Acela a fost anul care a marcat intrarea Apple in cursa reducerilor.

Black Friday Apple

Printre ofertele lor s-a regasit MacBook Pro cu 100 euro reducere. Au mai avut -10% la alte laptopuri Mac si la iPad-uri, etc. Ba chiar a oferit cadou si niste carduri iTunes si niste vouchere. Voucherele au avut valori cuprinse intre cateva zeci de lei/euro pana la maxim o suta de euro (aproximativ 450 lei). Acesta vouchere au fost sub forma unor coduri promotionale trimise prin e-mail sau sms, dupa efectuarea unei achizitii.

Urmatorul an, in 2017, reducerile au fost similare. Acestea au fost in mare parte carduri cadou pentru utilizare pe iTunes oferite la cumpararea de mac-uri si smartphone-uri.

Voi cu ce credeti ca ne v-a surprinde Black Friday Apple 2018?

Sursa: Emag.ro

Pentru a fi permanent la curent cu ultimele oferte si promotii te invit sa te inscrii la newsletterul nostru si te vom tine la curent.