Black Friday Joilidon

Promoveaza-ti afacerea la Reduceri Black Friday 2024

Pregatesti o campanie de Black Friday Romania 2013 in magazinul tau si vrei sa o promovezi? Promoveaza-ti afacerea la Black Friday pe ReduceriBlackFriday.ro.

Black Friday Romania 2023 este campania cea mai mare de reduceri din an. ReduceriBlackFriday.ro a reusit sa stranga sub aceeasi umbrela cele mai importante branduri din tara. Promoveaza-ti afacerea la office@reduceriblackfriday.ro.

ReduceriBlackFriday.ro este unul dintre primele site-uri de profil aparute in Romania. Suntem de asemenea si foarte populari, gratie celor 171.000 de vizitatori  doar in prima luna de debut, Noiembrie 2012. De atunci ne-am extins cu succes si pe pietele din Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Franta, Grecia, Germania si Elvetia.

De asemenea detinem o baza de date consistenta, in continua crestere, inregistrate cu Double OPT IN. Aceasta este targetata pe reduceri si organizam campanii de newsletter.

Puteti promova produsele si ofertele dumneavoastra speciale in categoriile de mai jos.

Promoveaza-ti afacerea la Black Friday Romania 2023

1. Promovare in categoria cea mai vizibila, Magazine Populare
2. Promovare produse pe prima pagina vizibilitate maxima
3. Promovarea unui banner pozitionat dupa primul articol de pe prima pagina, cu dimensiuni de 700 x 90 pixeli sau top langa brandul nostru
4. Promovarea ofertelor dvs prin eMail Marketing la baza noastra de clienti (zeci de mii).

De asemenea suntem flexibili si putem customiza promovarea pentru a va satisface ceea ce doriti sa obtineti (targetat pe anumite canale de promovare).

 
Program: Luni- Vineri: 10:00-17:00

E-mail: office@reduceriblackfriday.ro

 

Black Friday Answear