Black Friday Joilidon

Sony Black Friday 2018 - Black Friday 2023 Romania

SONY Black Friday

Sony este unul dintre cele mai populare brand-uri din Romania. Vezi reducerile Sony aici

Sony este un brand japonez fondat acum peste 70 de ani. Principala activitate a brand-ului este producerea si comercializarea de electronice profesionale si de consum, jocuri (gaming), produse de entertainment, dar furnizeaza si servicii financiare.

Conform Wall-Street.com acest brand de electronice are in Romania „o cota de piata de 10% pe piata televizoarelor, ocupand in acest fel locurile 3 – 4 in piata, in spatele sud-coreenilor de la Samsung si LG Electronics si in concurenta directa cu Philips si Panasonic.”

Sursa: Wall-Street.ro

Produse SONY

Printre cele mai populare produse ale brand-ului regasim: aparate foto, baterii externe, boxe portabile, bratari pentru fitness, camere video, camere video auto, casti, casti bluetooth, componente IT, GPS auto, laptopuri si monitoare PC, sisteme audio, telefoane mobile, smartphone, smartwatch, televizoare, tablete si videoproiectoare.

 

Reduceri SONY

Lucian Radulescu, country manager al Sony Romania si Republica Moldova, a precizat intr-un interviu acordat site-ului Wall-Street.ro ca evenimentele de reduceri precum Black Friday au ajutat brand-ul sa depaseasca forecast -ul de acum cativa ani.

“Am decis inainte de Black Friday sa propunem partenerilor nostri un numar de trei modele de televizoare, insa toate cu diagonale de peste 100 de cm, iar vanzarile au fost peste ce ne-am propus initial.” a precizat acesta.

De asemenea, tendinta cumparatorilor este aceea de a-si cumpara un nou televizor in apropierea unui campionat mondial de fotbal. Asta inseamna ca 2018 va fi un an al vanzarilor de televizoare, inainte de orice altceva.

Dar sa vedem care au fost cele mai cautate produse in anii trecuti.

Anul trecut cele mai cautate au fost consolele playstation la reducere. Cum era de asteptat cea mai cautata a fost Consola PlayStation 4.

De asemenea, foarte multi romani asteapta tot anul sa vina Black Friday pentru a-si cumpara televizor. Cel mai bine vandut televizor a fost Televizorul Smart LED Sony Bravia Full HD de diferite dimensiuni.

In ceea ce priveste telefoanele mobile cele mai cautate modele sunt: Xperia Z5, Xperia Z3 si Xperia XZ Premium.

In continuare va voi arata un print screen cu unele produse sony reducese de Black Friday.