Black Friday Joilidon

Despre noi

Am reinventat Reducerile Black Friday pentru tine!

Scopul nostru este de a va oferi cea mai buna experiența de cumparaturi pe Internet, aducandu-va cele mai bune oferte de la magazinele online preferate. Astfel veti economisitimp și bani, pe care ii puteti cheltui cu persoanele sau pe lucrurile care va plac cel mai mult.

Povestea noastra

Incepand cu anul 2012, am ajutat sute de mii de cumparatori sa isi achizitioneze produsele mult visate la cele mai mici preturi de peste an cu ocazia Reducerilor Black Friday.

Odata cu aparitia comunitatii Reduceri Black Friday, cumparatorii au ocazia acum sa vizualizeze toate reducerile celor mai populare magazine online intr-un singur loc, bucurandu-se in acelasi timp de confortul fotoliului de acasa, sau direct de pe telefonul mobil.

Anunturile au fost organizate pentru dumneavoastra intr-un format foarte usor de citit si reprezinta adevarate chilipiruri.

Dar vestile bune nu se opresc aici. Ca urmare a succesului inregistrat inca de la primul eveniment Reduceri Black Friday din Romania, in 2012, am extins activitatea pe tot parcursul anului, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai mari reduceri din orice moment.

Echipa noastra

ReduceriBlackFriday.ro a fost dezvoltat de Secorom SRL, o companie antreprenoriala inovatoare, cu sediul in Bucuresti, Romania. Echipa noastra a depus toata pasiuneapentru a construi aceasta uimitoare comunitate de cumpărături online doar pentru dumneavoastra.

Cifre & Date

2012- Lansarea

200.000 de vizitatori www.reduceriblackfriday.ro

20.000 de adrese de e-mail

100 de magazine

Black Friday Answear