Black Friday Joilidon

Media

Daca doriti sa scrieti un articol sau sa editati o stire despre evenimentul Black Friday 2023, asteptam sa ne contactati la adresa de e-mail office@reduceriblackfriday.ro.

O sa primiti un raspuns in cel mai scurt timp cu privire la ultimele noutati legate de acest eveniment. Suntem la curent cu toate campaniile de Black Friday desfasurate de catre retaileri sau magazinele online.

Avem perspective unice despre evenimentul Black Friday 2023, deoarece suntem printre primele site-uri de profil aparute.

De asemenea, va putem oferi atat o persepectiva locala asupra evenimentului, cat si una la nivel European. Asta datorita faptului ca suntem prezenti cu site-uri de profil in: Ungaria, Polonia, Cehia, Franta, Germania, Elvetia, Austria si Grecia.

Va putem oferi informatii cu privire atat la tendintele evenimentului, cat si cu privire asupra comportamentului cumparatorilor la nivel european. Tendintele la nivel european sunt foarte diferite in functie de tara, cultura, putere de cumparare si preocupari.

 

Aparitii media

Site-ul ReduceriBlackFriday.ro a castigat cel mai mare comision in luna Iunie ca si afiliat 2parale.ro. Click aici pentru aparitia media.

Black Friday Effect

„De fiecare data cand am avut ocazia v-am spus sa profitati de oportunitati. Ne bucuram ca sunt afiliati care nu au vazut indemnul nostru ca un simplu text de marketing, ci chiar au trecut la treaba. Precum echipa Secorom, care a profitat de isteria creata de Black Friday si a dezvoltat site-ul reduceriblackfriday.ro.

Alaturi de partenerul sau, Lavinia Mihai povesteste ca au inceput sa lucreze in afiliere la inceputul anului 2012, avand in ajutorul lor experienta in domeniul marketingului online, castigata atat prin dezvoltarea unor site-uri personale, cat si prin activarea intr-un mediu profesional de marketing. Au muncit si rezultatele se vad: au inregistrat un comision record de 340,18 lei, tot pe IT&C, si au intrat in echipa campionilor in afiliere. Lavinia marturiseste ca acest record vine ca o recunoastere a eforturilor depuse de echipa, dar si ca o confirmare a faptului ca www.reduceriblackfriday.ro este lider de piata pe acest segment.”

Sursa: www.2performant.com

De ce ReduceriBlackFriday.ro este diferit?

Am reconfigurat ReduceriBlackFriday.ro pentru a crea o experienta de shopping mai buna pentru dumneavoastra!

Noi anticipam evolutia pietei, avand o perspectiva vizuala, sociala si tehnologica, si prin toate acestea dorim sa va ajutam sa economisiti timp si bani.

De asemenea, suntem unici si prin faptul ca am incheiat parteneriate cu magazinele online pe tot parcursul anului, putand astfel sa va oferim o mare varietate de reduceri si discounturi nu doar in perioada evenimentului in sine, ci in fiecare zi.

Black Friday Ungaria

BlackFriday.hu este cel mai bun exemplu de succes sustinut. Inca de la prima sa aparitie, in 2014, www.blackfriday.hu este lider de piata in materie de numar de vizitatori si de magazine promovate.

 

Black Friday Answear