Media

Daca doriti sa scrieti de Black Friday un articol sau sa editati o stire despre noi, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@reduceriblackfriday.ro

Avem perspective unice despre evenimentul Reduceri Black Friday 2015, deoarece suntem printre primele site-uri de profil aparute, si totodata cel mai popular din Romania.

Reprezentam cea mai mare agentia de media Black Friday din Europa Centrala promovand eveniumentul in Romania, Ungaria, Polonia si Cehia prin:

www.BlackFriday.hu

www.BlackFriday.pl

www.BlackFriday.cz

 

Aparitii media

Site-ul ReduceriBlackFriday.ro a castigat cel mai mare comision in luna Iunie ca si afiliat 2parale.ro. Click aici pentru aparitia media.

 

De ce suntem diferiti? 

Am reconfigurat ReduceriBlackFriday.ro pentru a crea o experienta de shopping mai buna pentru dumneavoastra!

Noi anticipam evolutia pietei, avand o perspectiva vizuala, sociala si tehnologica, si prin toate acestea dorim sa va ajutam sa economisiti timp si bani.

De asemenea, suntem unici si prin faptul ca am incheiat parteneriate cu magazinele online pe tot parcursul anului, putand astfel sa va oferim o mare varietate de reduceri si discounturi nu doar de Reduceri Black Friday 2015, ci in fiecare zi.

Noriel