Politica de confidentialitate

S.C. Secorom S.R.L. (ReduceriBlackFriday.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 28120.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ReduceriBlackFriday.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dumneavoastra ni le furnizati prin intermediul prezentului website.

S.C. Secorom S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Scopul colectarii datelor dumneavoastra este: evaluarea produselor si serviciilor oferite, inscrierea dumneavoastra in serviciul de notificare (newsletter) pentru reclama, marketing si publicitate, statistica, pentru participarea la unul din concursurile noastre, precum si pentru utilizarea generală a site-ului, cum ar fi participarea la unul din comentariile noastre on-line.

Astfel,ReduceriBlackFriday.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente promovate pe site prin newsletter, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Orice utilizator care a furnizat adresa personala de email pe site-ul ReduceriBlackFriday.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date a site-ului nostru.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@reduceriblackfriday.ro. De asemenea, aveti dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

ReduceriBlackFriday.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat sau colaborare, numai dupa ce s-a asigurat prin respectivul contract de parteneriat sau colaborare ca datele dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si ca furnizarea acestora se va face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, marketing direct sau alte servicii.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti, precum si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Noriel