Black Friday Joilidon

Termeni si conditii

I. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest website, dumneavoastra (denumit in continuare „Vizitator”, „Utilizator” sau „User”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care S.C. Secorom S.R.L. le pune la dispozitia dumneavoastra. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui website va rugam sa nu utilizati acest website.

II. Termeni referitori la utilizarea site-ului

1. Generalitati

ReduceriBlackFriday.ro pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu interactiv pe Internet, controlat de S.C. Secorom S.R.L., care consta in servicii de informare si continut despre comercianti (denumiti in continuare „Comercianti”), care isi prezinta ofertele, reducerile, discounturile, cupoanele, voucherele sau produsele (denumite „oferte”, „reduceri”, „discounturi”, „cupoane”, „vouchere” si „produse”).

Acest Acord stabileste Termenii si Conditiile care se aplica in cazul utilizarii website-ului ReduceriBlackFriday.ro de catre Vizitator/ Utilizator/ User. Folosind acest website, Utilizatorul este de acord sa respecte toti Termenii si Conditiile care se gasesc aici. Dreptul de utilizare a acestui website este rezervat personal Vizitatorului si nu este transmisibil altei persoane sau entitati. Vizitatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Vizitatorului, daca exista. Vizitatorul a luat la cunoastinta ca, desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de Internet si care sunt in afara puterii si responsabilitatii S.C. Secorom S.R.L., acesta neputand fi gasit responsabil pentru orice pierdere de date din timpul transmiterii informatiilor pe Internet.

Prin aceasta consimtiti faptul ca intelegeti si ati luat la cunostinta ca datorita circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea S.C. Secorom, S.R.L., accesul la prezentul website poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate S.C. Secorom S.R.L. si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

De asemenea, ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv).

S.C. Secorom S.R.L. are dreptul sa modifice sau sa intrerupa orice aspect sau functionalitate a prezentului website din motive ce tin de sistemele hardware si software.

Prin prezentul text se intelege ca aveti varsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest website.

2. Modificarea Termenilor

S.C. Secorom S.R.L. isi rezerva toate drepturile de a modifica sau anula oricare dintre Termenii si Conditiile ale website-ului www.ReduceriBlackFriday.ro.

Daca S.C. Secorom S.R.L. va aduce modificari substantiale, va vom notifica prin email trimitand modificarile tuturor adreselor de email inregistrate sau anuntand printr-un text publicat pe prezentul website modificarile aduse.

Black Friday Answear