Black Friday Romania 2014 – Cand pica Reduceri Black Friday anul acesta?

Editia Black Friday 2014 in Romania  pica anul acesta in data de 28 Noiembrie. Magazinele participante au inceput deja sa pregatesca acest eveniment numit ca evenimentul cu cele mai mari reduceri din an.

Suntem la cea de-a treia editie, al treilea an de Reduceri Black Friday iar magazinele participante care ne-au contactat deja sunt din diferite industrii cat mai diverse. Domeniul IT&C (electronice, laptopuri, calculatoare, smartphone-uri, tablete, electrocasnice, camare foto, accesorii etc) ramane insa cel mai cautat de catre public la reduceri black friday 2014.

Nu exista inca un clasament al gradului de interes al consumatorilor pe industrii la Black Friday Romania dar clar industria auto este pe crestere la black friday. Reducerile sunt considerabile si este un motiv bun de a negocia pretul final pentru achizitia unui autoturism.

Industria fashion este puternic prezenta la reduceri black friday 2014, mai ales acum cand branduri puternice au lansat magazine online. Asa ca urmariti update-urile noastre unde puteti afla de cele mai noi reduceri pentru branduri de top. Va pregatim aici cateva surprize…

Mai nou la Reduceri Black Friday in 2014 ne asteptam sa gasim oferte din tot spectrul FMCG (fast moving consuming goods) ceea ce va veni in beneficiul clientilor.

Pe ReduceriBlackFriday.ro veti gasi reduceri de calitate, cu branduri de top. Suntem la al treilea an de activitate iar 2014 va reflecta experienta acumulata in acesti ani. Daca nu ati facut-o deja va puteti abona la newsletter-ul nostru aici – abonare newsletter reduceri black friday 2014

Retineti reduceri Black Friday romania 2014 pica pe 28 Noiembrie 🙂