In 2016 Black Friday Romania vor fi cele mai mari reduceri din an

2016 Black Friday Romania va fi cea mai importanta campanie de marketing cu reduceri din an. Desi fenomenul a inceput stangaci in 2012 cu reduceri „false” cum se spunea, adica preturi marite si apoi reduse inainte de black friday, acum lucrurile s-au schimbat complet.

 

2016 Black Friday Romania

In 2016 lucrurile s-au schimbat iar singurele magazine care au schimbat politica de reduceri si au redus efectiv preturile in black friday au resuit sa se impuna pe piata. In momentul de fata exista numeroase site-uri care monitorizeaza activitatea magazinelor online, evolutioa preturilor si se poate observa usor daca ele practica acest joc neloial – cresterea preturilor inainte de eveniment si apoi reducerea lor la black friday.

 

Magazinele participante in 2016 black friday, printre care: F64 (aparate foto, accesorii si nu numai), emag, flanco, altex, evomag dar si cele mici topceas.ro, somproduct.ro, badabum.ro, utok.ro, mypanasonic.ro si multe altele pe care le gasiti pe prima pagina reduceri black friday Aceste magazine au rezistat doar printr-o politica corecta de preturi si prin reduceri de black friday reale.

 

Can pica in 2016 Black Friday?

In 2016 black friday Romania pica pe 25 Noiembrie in mod oficial, dar dupa cum ne-am obisnuit emag va promova acesta campanie cu o saptaman mai devreme adica pe 18 Noiembrie.

 

Urmariti Reduceri Black Friday pentru a vedea magazinele participante din 2016!