Cand pica Black Friday 2016?

Cand pica black friday 2016 – Cea mai mare sarbatoare a reducerilor din an, Black Friday 2016 pica pe 25 Noiembrie. eMag, Altex, Flanco si F64 se inghesuie sa ne atraga atentia cu cele mai bune reduceri.

Trebuie sa recunoastem ca de la an la an s-a inbunatatit calitatea evenimentului. Observam cum cele mai mari magazine participante se detaseaza de celelalte, prin calitatea reducerilor precum si prin livrarea produselor.

 

Consideram ca desi in timpul anului sunt multe campanii de reduceri, chiar si un black friday de primavara la altex, cele mai mari reduceri sunt in noiembrie la black friday 2016. Aparatele foto la F64 au cel mai bun pret, produse electronice la eMag, Altex si Flanco dar si la magazinele mai mici, ceasuri la topceas.ro si lista poate continua.

 

Cand pica Black Friday 2016?

Este clar deja ca eMag organizeaza black friday cu o saptamana mai devreme.  Adica pe 18 Noiembrie, dar data oficiala a evenimentului este 25 Noiembrie 2016. Cei mai multi retaileri atat online cat si offline se vor lua dupa eMag si vor organiza black friday 2016 in 18 Noiembrie.

Ikea black friday 2016 pica pe 25 Noiembrie. Ei in fiecare an pastreaza traditia internationala si puteti gasi reduceri atat pe site ikea.ro dar si in magazinul din baneasa.

 

Va vom tine la curent cu reducerile black friday dar si cu noutatile lagate de produsele de la magazinele participante.

Lasati adresa de email iar noi va vom cauta si trimite cele mai bune update-uri.