Black friday 2022: Ce trebuie sa stiti inaintea marelui eveniment de reduceri din an

Vacanta de iarna se apropie, Craciunul se apropie iar noi monitorizam deja reducerile preliminare ale black friday. Cel mai mare eveniment de reduceri al anului se apropie si trebuie sa ne pregatim.

Incepem sa urmarim reducerile, facem lisa cu produse avem nevoie pentru cadourile de Craciun si nu numai si incercam sa economisim bani sa platim mai putin pentru ele.

Black friday 2022 este cel mai mare eveniment de reduceri din an iar dupa cum s-a confirmat in ultimii 10 ani, evenimentul creste de la an la an.

Vector illustration

Cum am fost deja obisnuiti avem reduceri inaintea marelui eveniment black friday 2022 din parta multor comercianti cum ar fi: emag, altex, badabum sau F64 pe partea de aparate foto.

 

Ce produse ne asteptam sa avem la reduceri black friday 2022?

 

  • Iphone 12 si Iphone 13 vor fi telefoanele cu reduceri la black friday;
  • TV LG si TV Samsung se vor regasi printre reduceri;
  • Electrocasnice mari (Masini de spalat, uscatoare) si mici (fier de calcat, expresoare de cafea), ne asteptam sa aibe reduceri semnificative;
  • Produse alimentare si de larg consum

 

Ce este ziua de black friday?

Black friday este cea mai mare zi de reduceri din an, care se intampla in ultima vineri din Luna Noiembrie. Este ziua in care companiile vand aproximativ 80% din vanzarile lor anuale.

Cum ne-am obisnuit in Romania, companiile fura startul si organizeaza ziua de reduceri black friday inainte de ziua oficiala, mai excat cu o saptamana inainte.

Conform history.com, black friday a aparut in 1869 cand pretul aurului a scazut dramatic facand ca actionarii  Wall Street sa piarda foarte multi bani. Asa a aparut ziua de Black friday sau Vinerea Neagra, ziua in care companiile inchideau anul cu profituri uriase prin reducerea preturilor. Cum pandemia a accelerat vanzarile online, ziua de black friday cu reduceri s-a extins la luna reducerilor, Black Noiembrie sau Black Week.

 

Cand este Black friday 2022?

Black friday 2022 pica Vineri 25 Noiembrie. Cyber Monday pica pe 28 Noiembrie.

 

Cum ma pregatesc pentru Black friday 2022?

Urmariti site-u nostru si vom actualiza toate magazinele cu reduceri de black friday. Important este ca atunci cand veti face cumparaturi sa urmariti si sa verificati daca au cel mai bun pret si daca site-ul este securizat la efectuarea de plati online.