5 mituri despre Reducerile Black Friday, Crazy Week si Black Week 2014

Sunt convinsa ca ati auzit o gramada de mituri despre Black Friday 2014, nu-i asa? Acestea sunt legende urbane despre reduceri la cumpărături, care ii fac pe multi sa evite această zi ca si cum ar fi o maladie. Mai jos insa voi demitiza cateva dintre acestea, astfel incat sa va puteti bucura de super ofertele noastre si sa economisiti bani.

Mitul 1: Pentru a obtine cea mai buna afacere trebuie sa astepti la coada ore in sir. Ei bine, tocmai despre asta este vorba Black Friday Romania 2014, si anume, sa beneficiati de cele mai mici preturi cu minimum de de efort….online, la un click distanta.
Mitul 2: Singurele oferte sunt cele din reclame. Nu ramaneti blocati pe aceasta idee, deoarece cei mai multi retaileri tin „secret” cele mai bune oferte ale lor, astfel incat concurenta sa nu afle ceea ce pregatesc si in felul acesta sa fie singurii cu cea mai buna oferta la anumite produse.

Mitul 3: Trebuie să merg la magazin pentru a obține cele mai bune oferte. Cele mai populare magazine de pe piata vor oferi aceleași oferte online, pentru a mentine un standard. Ceea ce inseamna ca produsul dorit poate ajunge singur la dvs. acasa, cu transport gratuit, ceea ce poate fi mult mai tentant decât sa alergati prin frig de la un magazin la altul.

Mitul 4: Cele mai bune oferte tin doar o zi, de Black Friday. Cele mai multe magazine pregatesc adevarate campanii de marketing in aceasta perioada, nu numai in ziua de Black Friday. Un exemplu foarte bun in acest sens este evoMAG cu binecunoscutul Crazy Week sau deja cunoscutul Black Week care incepe pe 21 Noimebrie si care se termina pe 30 Noiembrie.

Mitul 5: Shopping-ul pe Black Friday este periculos. Cei mai multi cumparatori sunt foarte multumiti in realitate. Fiti sinceri, nu auziti in fiecare an prieteni care se lauda multumiti cu nu stiu ce gadget „luat de Black Friday”? De cele mai multe ori, permanentii nemultumiti sunt iritati in realitate de imbulzeala din magazinele fizice si nu de oferte.

Black Friday 2014