Black Friday 2013. La ce reduceri ar trebui sa ne asteptam de la campania Flanco Black Friday 2013?

Sa incepem cu un mic istoric. Prima campanie Black Friday din Romania si-a facut intrarea pe piata timid inca de acum 2 ani, fiind initiata de Emag si Flanco. In ceea ce priveste campania Black Friday de anul trecut aceasta a inregistrat o crestere spectaculoasa, fiind cea mai mare crestere a unui concept online de peste an.

Din punct de vedere statistic, Flanco a inregistrat vanzari de peste 30 de ori mai mari decat intr-o zi obisnuita, iar fenomentul este intr-o continua crestere exponentiala de la an la an.

In campania Black Friday Flanco de anul trecut retailerul si-a eficientizat procesele si fluxurile magazinului online pe de o parte si si-a marit stocurile pe de alta parte.

Cele mai cautate categorii de produse de pana acum, dar care vor fi in continuare cautate si de Black Friday Flanco 2013 sunt urmatoarele: Televizoare (televizoare LED si televizoare HD), Laptopuri & Tablete, Notebook, Console, Camerele foto D-SLR, Camere foto compacte, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase si Frigidere.