Black Friday 2014 – Flanco, Altex si Domo marii jucatori din retail cu magazine in toata tara

Flanco, Domo sau Altex sunt cu siguranta cei mai mari retailari de electronice si electrocasnice din Romania. Lantul de magazine acopera toata tara si cu siguranta ne asteptam ca si ei sa participe la evenimentul anului al reducerilor Black Friday 2014.

In Romania, Altex ramane cel mai mare retailer din piata de electronice si electrocasnice dar si un jucator important in domeniul online. Black Friday anul acesta in 2014 va aduce miscari importante de strategie in promovarea evenimentului. Emag doreste sa promoveze evenimentul mai devreme pe 21 Noiembrie in timp ce marele eveniment in toata lumea de Black Friday se organizeaza pe 28 Noiembrie. Ca si anul trecut piata s-a impartit in doua segmente de promovare a black friday, unul pe 21 iar celalalt pe 28 noiembrie.

Avantajul celor care au realziat campania pe 28 Noiembrie a fost dat de faptul ca daca nu au gasit ceea ce cautau la reducerile emag, evomag sau ceilalti jucatori de top din piata online au cumparat pe 28 Noiembrie. Reducerile din retail ar trebui verificate cu cele online pentru a vedea daca sunt mai bune sau nu de catre cumparatori.

Cat de mari vor fi reducerile de black friday anul acesta?

La acesta intrebare nu se poate raspunde direct deoarece reducerile de black friday pot fi generate si de distribuitorii nationali. Daca ei vor avea oferte pentru marile magazine online atunci si acestia pot face la randul lor oferte de black friday 2014, vezi aici cel mai bun exemplu dat de F64 si Photosetup in campaniile de reduceri nikon si canon.

Echipa ReduceriBlackFriday.ro