Black Friday 2016 Kika: Reduceri de pana la 50% la mobilier

Black Friday 2016 Kika de vara, reduceri de pana la 50% la mobilier, 10% la mobilierul de bucatarie Quattro Mobili, 50% la articole de gradina, 10% la achizitia unui mobilier complet de baie, 10% la mobilier de pat, saltea si somiera – toate valabile cam pana la sfarsitul lunii August.

 

Black Friday 2016 Kika

Ca si anul trecut black friday 2016 kika este in perioada 20 Noiembrie si 27 Noiembrie ca si anul trecut. Kika vine cu reduceri semnificative la mobilier si accesorii.

Kika este un important retailer austriac specializat in comertul cu mobila. Compania si-a extins afacerea in mai multe tari din Europa, fiind prezenta in Cehia, Croatia, Ungaria si Slovacia si detinand peste 60 de magazine pe plan global. Kika a intrat pe piata romaneasca in anul 2008 odata ce a deschis primul magazin din tara in cadrul West Park din Bucuresti in care a fost investita suma de 31 milioane de euro. Pe langa magazinul din capitala care are o suprafata de 27.000 metri patrati, Kika dispune si de o platforma online prin care le ofera clientilor serviciile sale.

Pentru alte oferte similare cu reduceri mobilier click aici – black friday ikea