Black Friday reloaded si la Ecco Shoes

ECCO a anuntat ca perioada de reduceri Black Friday va fi extinsa si in intervalul 29 noiembrie-1 decembrie 2013

Reducerile care incep pe 29 noiembrie vor fi de pana la 50% la peste 100 de produse, in principal genti si pantofi de calitate.

22 noiembrie 2013 a fost ziua in care magazinele ECCO au inregistrat cele mai mari vanzari din acest an. In primul weekend al promotiilor de Black Friday 2013, magazinul online www.ecco-shoes.ro a inregistrat un trafic de 10 ori mai mare decat intr-o zi obisnuita de vineri. 

„Prin oferta noastra din magazinul online www.ecco-shoes.ro am facut fericiti un numar de clienti de 12 ori mai mare decat in doua zile obisnuite de vineri si de sambata, iar in magazinele fizice vanzarea a crescut cu 60% fata de weekendul trecut . Pentru vineri, 29 noiembrie 2013, am pregatit promotii si mai atractive. Dupa un weekend spectaculos, ne asteptam ca urmatorul sa fie magic!”, declara Dl Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania.

Black Friday 2013 se va transforma in Black Weekend, deoarece ECCO a anuntat ca perioada de reduceri va fi extinsa si in intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie 2013, astfel incat cei care vor rata vineri posibilitatea de a-si comanda produsele favorite sa o poata face inclusiv sambata si duminica. 

In septembrie 2013, ECCO a fost desemnat Best Shoe Manufacturer of the Year pentru a doua oara. Premiul a fost acordat la prestigiosul eveniment Schuhkurier & Pas Award din Düsseldorf, Germania, fiind unul dintre cele mai importante premii din industria de incaltaminte. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine monobrand si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari. In Romania, ECCO detine un total de 16 magazine, in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov.