Cum poti găsi cele mai bune oferte de Black Friday 2014

 
Este suficient numai sa pronunti numele de Black Friday si deja se trezeste in tine spiritul competitiv.
Daca esti hotarat sa obtii maxim de la Black Friday 2014, tine cont de urmatoarele sfaturi:
Fa-ti o lista si nu te abate de la ea
Ca sa nu te ia valul prea tare in fata reducerilor si sa sara in aer bugetul familiei, cel mai bine ar fi ca inainte de Black Friday 2014 sa faci un research prin magazinele participante si sa urmaresti niste produse.
Urmareste pretul si stabileste-ti un prag psihologic pentru fiecare obiect in parte, stabileste cat esti dispus sa dai maxim pe acel produs si trece-l pe lista.
La final, ai grija ca suma tuturor obiectelor vizate sa nu depaseasca bugetul stabilit de tine. Intotdeauna suntem convinsi ca avem de nevoie si de lucrul ala, si de celalalt, dar realitatea s-ar putea sa nu stea tocmai asa.
Ramai conectat la Online
Mai nou, toata lumea face reduceri de Black Friday, inclusiv magazinele fizice, nu numai cele online, insa ca sa fii cat mai eficient posibil si sa nu alergi in Vinerea Neagra ca de la Ana la Caiafa, cel mai bine ar fii sa te informezi online cu privire la toate ofertele.
Colecteaza fluturasii impartiti pe strada sau prin Mall-uri
De cele mai multe ori atunci cand vedem niste tineri pe strada sau prin Mall-uri ca ne intind cate o oferta avem tendinta sa ii ocolim sau sa ii refuzam. Si intr-adevar, de cele mai multe ori, aceste oferte sunt….neinteresante. INSA, in saptamana premergatoare evenimentului Black Friday, trebuie sa va revizuiti optiunile si sa luati toate aceste pliante pentru ca…niciodata nu stii de unde sare iepurele de Black Friday 2014 🙂
Planifica-ti incursiunea 
Black Friday Romania are un foarte mare avantaj in online fata de cel din Statele Unite. De ce? Simplu, pentru ca romanii nu au zi libera dupa ziua de Thanksgiving ca sa poata colinda prin magazine, asa ca intotdeauna varianta online va fi intotdeauna mai puternica.
Tinand cont de asta, dar si de programul de la serviciu va puteti urzi un plan de atac al reducerilor. Black Friday 2014 in online incepe in noaptea de Joi spre Vineri la orele 00:00, iar in Mall-uri la 10:00. Asasar, puteti incepe inca de noaptea goana dupa reduceri, iar dimineata fie sa asteptati la ora deschiderii in fata magazinului, fie sa va organizati o escapada in pauza de pranz.
Cu un plan de „connoisseur” si cu ceva bani la purtator, poti economisi mai mult decat oricand si sa scapi de goana dupa cadourile de Craciun intr-o singura zi.