Reducerile F64 black friday pro au inceput si estimeaza 1.8Mil Euro vanzari

 

Reduceri F64 Black Friday PRO

F64, cel mai mare magazin foto-video de pe piaţa locală, lansează campania Black Friday Pro în perioada 19-22 octombrie. Campania va avea loc atât în mediul online, cât şi offline. Retailerul anticipeaza vânzări totale de circa 1,8 milioane euro. Reducerile oferite în cadrul campaniei “Black Friday Pro”, aflată la a cincea ediţie anul acesta, însumează un milion de euro. Clienţii vor avea la dispoziţie o serie de echipamente foto-video şi accesorii cu preţuri reduse până la 50%. Cele mai bune echipamente la care F64 a pregătit reduceri considerabile sunt cele din gama high-end, cum ar fi Nikon D610, Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D şi gama Sony A7.

Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din întreaga lume. Din zona mid-level premium merită urmărite Nikon D7200 şi Canon EOS 77D lansat anul acesta.

Despre F64

Compania este detinuta de catre Daniela Dorina Becheru si de Dan Marian Alecsiu care este in prezent director general in cadrul firmei. F67 Studio are un magazin in Bucuresti insa compania detine si o platforma online de pe care clientii pot alege dintr-o gama variata de echipamente. Pentru comenzile facute, clientii pot plati cu cardul insa in 2014 a fost introdusa si plata prin bitcoin.

La inceputul anului 2017, compania a estimat o crestere a afacerii datorita faptului ca in acest an exista posibilitatea ca vanzarile de echipamente action sa aduca un profit mai mare.

Reprezentantii F64 au sugerat si ca televizoarele si monitoarele 4K se vor numara in acelasi an printre produsele al caror comert va contribui la extinderea afacerii firmei. Campania de Reduceri F64 black friday pro este una care genereaza vanzari semnificative castigand cota de piata in randul funilor black friday.