Black Friday 2014: Orange, Vodafone si Telekom se vor intrece in oferte in Noiembrie?

Black Friday 2014 in Noiembrie, va aduce un nou jucator pe piata de telecomunicatii prin unirea Cosmote cu Romtelecom, a luat nastere Telekom. Toate aceste modificari sunt in beneficiul clientilor in final deoarece vor avea parte de posibilitatea de a alege oferta cea mai potrivita pentru ei.

Suntem curiosi daca Orange, Vodafone sau Telekom vor avea indrazneala de a veni cu o oferta de Black Friday 2014 la iPhone 6 sau iPhone 6 PLUS. Operatorul care va avea curajul de a lansa primul oferta de black friday credem ca va avea foarte mult de castigat in randul clientilor.

Desi iPhone 6 PLUS nu arata foarte bine in testari fizice, adica sunt sanse mari sa se strice la asezarea pe un scaun avand telefonul in buzunar la spate conorm ultimilor teste facute pe youtube de catre utilizatori, credem ca iPhone 6 va avea un succes deplin pe piata din Romania.

Conform consumer report, care a realizat un test profesional priviind indoirea telefoanelor, reiese ca iPhone 6 plus pare a fi cel mai usor de indoit, apoi iphone 6 si dupa aceea urmeaza in top iPhone 5. Pe ultimul loc se afla HTC one M8 iar cel mai greu de indoit este Samsung Galaxy note 3. Priviti mai jos testul:

echipa reduceri black friday