Black Friday 2014: Tarom ofera bilete de avion la pretul promotional de 99 Euro pentru toate destinatiile

Compania TAROM lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile sale externe, cu plecare din România. Preţurile încep de la 99* euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.

În perioada 3 – 31 octombrie 2014, TAROM pune în vânzare bilete de avion la preţuri începând de la 99 Euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.  Aceasta promoţie este valabila  pentru  zborurile directe, operate de TAROM, cu plecare din România către toate destinaţiile externe.  Biletele trebuie achizitionate cu minimum 30 de zile inainte de inceperea calatoriei.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 03 noiembrie  2014 – 28 februarie 2015 **( data începerii călătoriei)

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM, din România.

„Aşa cum v-am obişnuit, TAROM  lanseză promoţii cu preţuri dintre cele mai mici. Toamna aceasta punem la dispoziţia pasagerilor noştri, bilete începând de la 99 euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus- întors. Astfel, toţi cei care doresc să îşi continue vacanţa de vară sunt invitaţi la bordul aeronavelor TAROM pentru a da startul călătoriilor către destinaţii de vis în Europa şi Orientul Mijlociu.” a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

*La această ofertă locurile sunt limitate

** Excepţie perioada: 20 decembrie 2014 – 05 ianuarie 2015

Daca nu v-am facut deja pofta de calatorii, sa va luati putin lumea in cap, va rugam sa vizionati acest montaj video.

reduceri black friday