Black Friday 2014 eMAG: Da startul reducerilor pe 21 Noiembrie

Emag anunta anul printr-un comunicat de presa ca organizeaza reducerile black friday in 2014 pe 21 Noiembrie. Practic eMag foloseste aceeasi politica de marketing ca si anul trecut devansand cu o saptamana evenimentul oficial de Reduceri Black Friday.

Anul trecut Emag a încheiat ziua Reducerilor Black Friday cu vânzări de 23 mil. euro, dintre care aproa­pe 1 mil. euro fiind valoarea celor 60 de maşini Dacia, Hyundai, Ford, Mercedes şi Mitsubishi comandate, categoria surpriză de produse introdusă de retailer, în premieră pe piaţa locală.

Cel mai mare retailer din piata IT&C, dupa parerea noastra incearca sa stabileasca deja o traditie in a organiza reducerile de black friday cu o saptamana inainte de evenimentul oficial care se organizeaza in multe tari din lume in specila in america, deoarece pe 1 Decembrie obisnuia anul trecut sa organizeze un alt eveniment de reduceri.

Multe alte magazine participante la evenimentul de reduceri black friday vor urma acest trend dar si pe 28 Noiembrie vor organiza o a doua campanie de Black friday. Cu siguranta va fi o oportunitate de a imparti evenimentul in doua campanii de reduceri black friday.

Recomandarea noastra este daca nu gasiti produsul dorit la pretul asteptat in data de 21 Noiembrie sa amanati decizia de cumparare pentru 28 Noiembrie.

Cumparati online si evitati evenimentele de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=X63y7T-kIpE

Echipa Reduceri Black Friday

sursa zf.ro