Black Friday 2015: 20 si 27 Noiembrie

Black Friday 2015 pica in Romania pe 20 Noiembrie organizat de eMag si pe 27 Noiembrie organizat de cele mai multe magazine online participante. Asta daca este sa ne luam dupa anul trecut cand eMag a devansat cu o saptamana iar Altex chiar cu doua fata de evenimentul original din america.

 

Black Friday 2015 sau Vinerea Neagra

Anul acesta Black Friday este o lupta concurentiala intre magazinele online sa ofere cele mai bune reduceri si oferte promotionale. Nu mai este loc de preturi false si umflate cu cateva zile inainte ci de o reducere reala, nu neaparat semnificativa.

Credem ca vremea kilipirurilor de black friday inca nu a venit in Romania. Cu siguranta vor fi 10 iphone 6 sau 6s la un pret imbatabil dar se vor epuiza in secunda a doua in care s-a dat startul la Black Friday 2015.

 

Magazinele participante

Black Friday 2015: Peste tot puteti citi magazinele participante la acest eveniment, in presa scrisa si in online precum si la noi pe site. Ceea ce se intampla acum este ca cam toate magazinele online nu vor sa rateze acest eveniment de marketing unde isi pot atrage mai multi clienti. Majoritatea magazinelor online vor organiza black friday 2015. Ceea ce ne intereseaza pe noi este cine va avea oferte bune, cele mai bune reduceri black friday.

 

Cititi si, Recomandam:  Black Friday PRO F64 a inceput acum!

Black Friday Aparate foto DSLR pentru profesionisti.

Vinerea Neagra 2015 a inceput pe 23 Octombrie cu yellowstore.ro si f64.ro care au lansat reduceri black friday pentru profesionisti. Cele mai bune aparate foto beneficiaza inca de reduceri semnificative atat la ele cat si la obiective foto dar si accesorii.

 

Cititi si, RecomandamBlack Friday eMAG vs celelalte magazine participante