Black Friday Iphone 6s si plus la teste. Cum a iesit?

Black Friday cu siguranta o sa aduca in Noiembrie reduceri la Iphone 6 si Iphone 6 plus. eMag si Evomag vor avea un stoc limitat care insa se va epuiza repede. Ceea ce ne-a atras noua insa atentia este un test facut in afara laboratorului de teste, de catre un sportiv.

 

Cum a reactionat Iphone 6s, Iphone 6 si Iphone 5, nu iti vine sa crezi

Iphone 6s dupa cum reiese din test, este cel mai rezistent dar departe de socurile la care a fost supus de catre sportiv.

Mai bine sa urmarim video-ul:

 

Speram ca v-am captat atentia si v-am bine dispus 🙂

Black Friday iphone 6 o sa fie un atu la reducerile din Noiembrie, fiind cela mai dorit gadget din toate electronicile din piata.

Scorul obtinut de iPhone 6s este similar cu cel inregistrat acum un an de iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 82. Asadar, noul iPhone 6s este depasit in clasament de Sony Xperia Z5 (87), Samsung Galaxy S6 edge (86), Google Nexus 6P (84), LG G4 (83), sau Motorola X Style (83), fiind abia pe locul 10!

Per total, cei de la DxOMark (care au realizat testul) spun ca iPhone 6s are o camera buna, sub insa mai multe telefoane cu Android care au fost lansate in acest an. Pe primul loc se mentine Sony Xperia Z5. Asteptam reduceri Black Friday Iphone 6 sau 6s 🙂