Black Friday PRO F64 a inceput acum!

Black Friday PRO F64 a inceput azi de dimineata de la ora 6.00 ora Romaniei. Reducerile sunt semnificative, Canon, Nikon, tablete, telefoane, accesorii toate sunt disponibile la F64.

 

Black Friday PRO se adreseaza profesionistilor si nu numai. Ce gasim la Black Friday PRO F64?

 

CANON 5d Mark III pret redus la 9998 RON vs 11999 RON.

Canon EOS 5D Mark III este un aparat foto dSLR extrem de versatil si robust, ce ofera performante deosebite, gandit special pentru fotografii profesionisti, indiferent de aplicatie – studio, fotoreportaj sau fotografie de eveniment.

Canon EOS 5D Mark III ofera performante imbunatatite pe toate planurile fata de EOS 5D Mark II. Un nou senzor full-frame de 22.3 MP ofera imegini de o calitate excelenta.

 

Olympus E-P5 argintiu body pret redus cu 58% la 1999 RON

Olympus E-P5 este un este un aparat foto mirrorless, foarte compact si robust, cu o ergonomie de exceptie, ce ofera imagini de o calitate excelenta. Acest aparat este descendetul celebrului aparat PEN-F, mostenind nu doar designul ci si filozofia ci si filozafia acestuia: dimensiuni reduse, fiabilitate si usurinta in utilizare.

Olympus E-P5 este un aparat foto compact, cu obiective interschimbabile, robust si elegant ce se adreseza deopotriva fotografilor amatori cat si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu.

Fotografii se pot bucura de o calitate foarte buna, similara cu cea a unui DSLR

 

Fujfilm X-Pro1 – body – recomandarea noastra pret 1598 ROn reducere de 64%!!

 

Fujifilm X-Pro 1 este un aparat foto novator, de tip mirrorless ce dispune de un senzor de mari dimensiuni format APS-C si obiective interschimbabile. Aparatul este prevazut cu vizor hibrid opto-electronic, ce poate afisa fie imaginea digitala, fie cea preluata de sistemul optic, alaturi de parametrii de fotografiere si histograma.

Este un aparat robust si elegant cu un design retro, ce se adreseaza deopotriva fotografilor amatori cat si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu.

Multumita dimesiunilor reduse, Fujifilm X-Pro 1 este companionul ideal in vacanta si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, etc.

 

Canon EF 50mm f/1.4 USM – un obiectiv senzational de la canon pret 1098 RON

Canon EF 50mm f/1.4 USM reprezinta combinatia perfecta intre flexibilitatea utilizarii si calitatea imaginii.

Beneficiind de o deschidere maxima f/1.4 si un sistem de focalizare rapid
, obiectivul standard compact de inalta performanta EF 50 mm f/1.4 USM garanteaza performante exceptionale in orice domeniu al fotografiei.

Ideal pentru portrete, oferind un bokeh (separare a subiectului de fundal) excelent.

 

Cititi si, Recomandam: Black Friday 2015 cand pica anul acesta?

Accesorii – carduri de memorie, blitz-uri, trepiede

Black Friday pro F64 vine cu accesorii la preturi de black friday.

Magazine participante black friday le gasiti aici.