Black Friday online sau retail ce sa aleg?

Black Friday Online de la magazine sau in retail prin reteaua de distributie Flanco, Altex sau Domo? Ce sa alegem pentru Black Friday de anul acesta?

 

Black Friday ONLINE vs RETAIL

Raspunsul este simplu, trebuie sa alegeti ce vi se potriveste mai bine. Magazinele online la Black Friday pot avea un pret foarte bun , de multe ori reducerea este mai mare decat in retail. Acum avantajele la black friday online sunt date in special de rapiditatea cu care puteti verifica preturile, disponibilitatea stocului precum si caracteristicile produsului.

 

In retail magazinele participante creeaza promotii si reduceri ca sa poata concura cu magazinele din online dar in acelasi timp se creeaza imbulzeala si puteti iesi cam sifonati, sa aveti tendinta sa luati ceva ca ati prins o reducere.

Ce poate fi mai relaxant decat sa stai in fata laptopului si sa cauti reduceri black friday, magazinele participante si sa alegi in cos produsul dorit?

Cititi si, recomandam > Cand pica anul acesta Black Friday?

 

Black Friday ALTEX

Altex are marele avantaj ca are si un magazin online foarte bun unde puteti verifica produsele iar daca locuiti aproape de un magazin altex cu siguranta puteti face o vizita scurta sa testati produsul si sa vedeti, vizualizati.

Altex are o retea foarte intinsa in toata tara si acopera toate orasele mari. Avantajul lor este ca au reduceri foarte bune, un magazin online bun sustinut de un retail foarte bun.

 

Black Friday Flanco

Flanco un lant foarte intins in orase precum Altex dar cu on magazin online mai slabut. Flanco nu are in mediul online toate ofertele din retail dar in magazine exista mereu avantajul testarii produselor si eveluarii mai bine a deciziei de cumparare.

Din experienta noastra persoanele tinere prefera sa cumpere la black friday online si sa nu mearga in magazinele participante in retail.

 

Cititi si, RECOMANDAM: De ce black friday are culoarea Neagra si nu Orange?