Black Friday 2015 cand pica anul acesta?

Black Friday 2015 cand pica anul acesta?

Black Friday 2015 anul acesta pica pe 27 Noiembrie dar ne asteptam ca emag sa-l organizeze pe 20 Noiembrie. Va fi o intrecere care magazin participant va lansa primul campani ca sa fure startul reducerilor si sa atraga cat mai multi clienti la inceput.

Black Friday 2015 cand pica cu siguranta toata lumea o sa afle iar noi va vom tine la curent cu fiecare magazin participant cand organizeaza. Cel mai puternic magazin online da trendul reducerilor black friday.

 

Black Friday 2015 eMAG

Cel mai probabil desi nu s-a anuntat Black Friday 2015 pica pentru ei pe 20 Noiembrie cu o saptamana mai devreme decat evenimentul oficial, conform trendului din state original. Ce ne-a surprins frumos este ca emag organizeaza evenimentul intr-o singura zi si nu toata saptamana ca alte magazine participante.

 

Black Friday 2015 Evomag

Evomag probabil o sa orgnizeze black friday pe 20 Noiembrie si o sa tina o saptamana sau tot weekend-ul similar cu anul trecut. Oferta lor include masini la promotii ca dupa modelul emag.

 

Black Friday 2015 ALTEX

Altex anul trecut a organizat cu o saptamana mai devreme incercand sa fure startul cum se spune, ei au avut o campanie de black friday care a tinut foarte mult timp fara legatura insa cu anul precedent sau pastrand traditia evenimentului.