Black Friday Orange vs Vodafone si Telekom

Black Friday Orange vs Vodafone si Telekom

Black Friday Orange este o campanie cu traditie, organizat de cativa ani incoace iar Vodafone si Telekom abia anul trecut au inceput sa organizeze promotii si reduceri.

 

Black Friday Orange

Black Friday Orange a avut anul trecut nenumarate oferte exceptionale printre care accesorii pentru tablete la preturi de black friday, preturi la smartphone-uri cu reduceri de pana la 70% si nu numai. Orange a dedicat 3 zile unei campanii de reduceri agresive incepand de la telefoane pana la accesorii.

 

Black Friday Telekom

Clienţii Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) care au ales sa achiziţioneze un pachet 3-play (TV, net şi telefonie fixă) au primit un voucher ce a oferit reducerea pentru achiziţionarea unei tablete. Abonaţii care au optat pentru o ofertă integrată (TV, net, telefonie fixă şi mobilă) au primit un voucher pentru achiziţionarea unui televizor. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice au fost disponibile pe pe Germanos.ro şi Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%”, conform datelor companiei.

 

Black Friday Vodafone

Vodafone a ales sa sa nu investeasca foarte mult in aceasta campanie de black friday deoarece prezenta lor nu a fost simtita nici in mediul online si nici la televizor.

 

Black Friday 2015 cu siguranta va aduce o competitie intre BLACK FRIDAY ORANGE, BLACK FRIDAY VODAFONE si BLACK FRIDAY TELEKOM. Pe 20 Noimebrie 2015 marii operatori se vor intrece in reduceri black friday.