Black Friday 2015 – Iphone 7 cel mai frumos concept Apple

iPhone 7 apare in 2016 in cel mai frumos concept lansat pana acum pentru viitorul smartphone al companiei Apple. Din pacate nu va fi disponibil la Black Friday 2015.  In imaginile din acest articol veti vedea un iPhone 7 al carui design este imbunatatit fata de cel actual al terminalelor iPhone. Vorbim insa despre mult mai mult decat atat, ecranul fiind extins sub butonul Home, care functioneaza ca si Touch ID.

 

iPhone-7 black friday 2015

Eliminand benzile separatoare ale carcasei si implementand un logo stralucitor acompaniat de camere frontale duble si camere principale duble, acest iPhone 7 ar putea fi visul multor fani ai companiei Apple, desi probabil nu va ajunge vreodata pe piata.

 

Pe langa modificarile de mai sus sus ne mai asteptam sa se concretizeze o parte si din zvonurile:

iPhone 7

Probabil se va numi iPhone 7 ► desi cei de la Apple au fost fideli in ultimii ani ciclului de 2 ani pentru schimbarea substantiala a iPhone-ului, exista mai multe informatii ca Apple va sari peste 6s si va trece direct la iPhone 7.

Va veni in doua marimi, exact ca in cazul iPhone 6 si 6 Plus ► Astfel, utilizatorii vor putea alege intre versiunile de 4.7 inch si 5.5 inch.

Exista sansa sa apara si o versiune de 4 inch ► Digitimes, publicatia din Taiwan, a publicat aceasta informatie. Totusi, aceasta varianta pare mai putin plauzibila
iPhone-7 black friday 2015 ecran

Ar putea exista si o versiune roz ► Cei de la Wall Street Journal scriu ca Apple testeaza si o noua varianta de culoare pentru iPhone, cea roz! Nu exista vreo informatie ca Apple ar putea sa o implementeze chiar in noua versiune de iPhone, insa faptul ca testeaza acest lucru arata ca este posibil in viitor.

Camera ar urma sa fie mult mai buna ► in ultima vreme au aparut constant zvonuri despre faptul ca Apple va aduce imbunatatiri importante pentru camera de la urmatorul iPhone, John Gruber spunand ca „va fi cel mai mare salt al unei camere de pana acum”. Iar faptul ca Apple a achizitionat recent compania din Israel, LinX, care se ocupa cu camere de dimensiuni mici.

Tehnologie iPhone 7

Ar putea fi posibil sa fie adaugat efect 3D pentru poze ► cei de la LinX au o tehnologie care ar putea ajuta la implementarea acestei tehnologii.

iPhone-7 black friday 2015 fata spate

Vom vedea tehnologia Force Touch pe care Apple a folosit-o in Apple Watch► toate informatiile de pana acum duc la aceasta concluzie. Asadar, modul in care apesi ecranul pe noul iPhone va conta.

 

 

 

iPhone-7 black friday 2015 spate

Noul iPhone probabil va veni cu un procesor mai bun ► cei de la Apple au ales Samsung sa produca noile cipuri pentru iPhone, conform Bloomberg. Desi nu au aparut inca informatii despre acestea, exista zvonuri ca urmatorul iPhone va beneficia de 2GB de RAM.

Va veni cu ultima versiune a sistemului de operare, iOS 9 ► noile iPhone-uri vin mereu cu cea mai noua versiune de iOS. Mai multe informatii despre iOS 9 este de asteptat sa aflam la WWDC in luna iunie.

Probabil noul serviciu de muzica va veni preinstalat pe noul iPhone ► unul dintre cele mai mari zvonuri despre iOS 9 este legat de serviciul de muzica al celor de la Apple sprijinit de Beats Music. Aceasta companie a fost cumparata de Apple in 2014. Se spune ca serviciul va costa 7.99 dolari pe luna si va permite ascultarea oricarei melodii, precum Spotify. Mai mult, cei de la Apple negociaza cu artisti precum Florence and the Machine sau Taylor Swift pentru ca acestia sa lanseze melodii exlusiv pe platforma Apple.

 

Ne asteptam ca de Black Friday 2015 sa avem reduceri la iphone 6 mai ales ca de black friday 2015 o sa apara chiar noua varianta de iphone 6s.

 

sursa: unimedia.info