WizzAir DOAR AZI: promotie 1 + 1 – cumperi un bilet, al doilea este gratuit

WizzAir este intr-o perioada de schimbari – isi schimba identitatea de brand, adica isi schimba logo-ul, imaginea de pe avioane, introduce un nou tarif (tariful Plus) care include din capul locului si bagaj de cala de 32 kg si alte cateva servicii. Dar cea mai importanta stire a zilei este ca WizzAir ofera astazi pentru orice bilet cumparat AL DOILEA BILET GRATUIT.

Conditia este ca cei doi pasageri sa zboare pe aceeasi cursa, iar pentru biletul gratuit acopera atat costul zborului, cat si al taxei aeroportuare, dar nu si taxa de administrare (care e de 70 lei). Asa ca GO, GO, GO si luati-va azi bilete ! Evident, pe noul site Wizz Air.

 

Incepand tot de azi, Wizz Air va afisa doua tarife. Unul „Basic” – cel cu care v-ati obisnuit in care este inclus doar zborul, taxa obligatorie de aeroport si un bagaj mic de mana si noul tarif „Plus” in care intra in plus un bagaj de cala de 32 kg, un bagaj de mana de 10 kg si check in-ul facut la aeroport si nu in avans. Pachetul Plus va fi mai ieftin daca ai achizitiona toate aceste servicii separat. Evident, in cazul tarifului „Basic” vei putea adauga si bagaj de cala si celelalte extra-servicii obisnuite.

Asa ca daca aveti chef de o tura prin Europa, AZI e ziua sa va cumparati bilete !

 

sursa: imperator.ro