BLACK FRIDAY 2015 – Reduceri la maxim pe 27 Noiembrie

Black Friday 2015 pica pe 27 Noiembrie in Romania editia din acest an. Magazinele participante s-au inscris deja la evenimentului anului si cu siguranta nu vor lipsi: emag, evomag, f64, flanco dar si magazine participante noi cum sunt cele cu jucarii pentru copii, branduri auto si nu numai.

 

BLACK FRIDAY 2015 – Pica pe 27 Noiembrie dar ne asteptam sa tina in stilul romanesc tot weekendul. Doar emag anul trecut a sustinut campania de black friday doar vinerea asa cum este traditia americana.  Celelalte magazine participante au dorit sa prelungeasca toata saptamana cum a fost cazul altex  iar altele s-au multumit sa promoveze doar weekendul.

 

Ce produse doriti sa cumparati la BLACK FRIDAY 2015?

Multa lume doreste sa cumpere electronice si electrocasnice la black friday 2015. Acest lucru este dovedit statistic din anii trecuti. Daca aveti in schimb o preferinta anume ne puteti contacta si scrie pentru a putea veni in intampinarea voastra la magazinele participante. In acest fel ei va pot contacta direct pentru a va face o oferta in acest sens.

 

Black Friday 2015 inseamna pentru romani si un black friday mult mai curat, cu reduceri semnificative si reale. Asta nu inseamna neaparat ca veti gasi in aceasta zi cele mai mari reduceri din an.

 

De cine depinde cel mai mult ca sa avem reduceri mari la BLACK FRIDAY 2015?

 

Magazinele participante incearca din rasputeri sa convinga furnizorii si distribuitorii de echipamente electronice, electrocasnice si nu numai sa ofere reduceri de black friday. Magazinul online isi reduce la maxim marja de castig la produsele vandute si de multe ori face soldari si reduceri sub pretul de achizitie ca lichidare de stoc. Cheia insa ramane la distribuitor daca acest are in plan reduceri sau nu pentru black friday 2015. Negocierile pentru acesta campanie de marketing incept cu mult inaintea evenimentului iar din surse declarate chiar cu 6 luni inainte.

 

Daca aveti un magazin online cu produse pe care doriti sa le promovati alaturi de comunitatea noastra de black friday 2015 va rugam sa ne scrieti la promoveaza-ti afacerea.