BLACK FRIDAY 2015: Ce imi doresc, electronice sau electrocasnice?

Black Friday 2015 vine cu tot felul de reduceri care mai de care la produse de care ai sau nu nevoie. In ultimii ani majoritatea magazinelor participante au emis un ghid al cumparatorului de black friday. Pana si ReduceriBlackFriday.ro a incercat sa faca acest lucru in editiile precedente, dorind sa instruiasca clientii de black friday sa cumpere inteligent si eficient.

 

Sa cumpar daca produsul are pret bun la Black Friday 2015?

Am auzit tot felul de decizii de cumparare luate la editia precedenta de black friday, bazate pe starea emotionala – produsul asta are un pret foarte bun si l-am luat chiar daca nu imi trebuie. Black Friday 2015 trebuie sa se caracterizeze printr-o editie matura in care clientii stiu de cele mai multe ori ce isi doresc si ce asteptari au de la black friday 2015.

 

Sa luam un exemplu clasic, sa presupunem ca de black friday 2015 veti gasi la emag black friday un HDD portabil la un pret foarte bun si o camera foto point and shot tot la un pret bun. Sa presupunem ca ceea ce va doreati de la black friday 2015 er aun laptop pentru a lucra mobil din mai multe locatii. Cumparand aceste doua produse, chiar daca la un pret foarte bun ati redus practic posibilitatea de a avea laptopul dorit. Cu alte cuvinte banii folositi pentru cele doua gadget-uri puteau fi folositi pentru a reduce pretul laptopului si a avea produsul dorit.

 

Lista de cumparaturi la BLACK FRIDAY 2015

 

Neaparat cu o luna pana la marele eveniment al anului BLACK FRIDAY 2015 trebuie sa stiti ce asteptari aveti si ce produse doriti sa achizitionati. Faceti o lista de 3 pana la 5 produse in ordinea importantei ei. Incepeti cu produsul cel mai scump gen laptop si continuati cu accesorile dorite. Daca insa de black friday 2015 nu veti gasi prousele dorite recomandarea noastra este sa va abtineti deoerece dupa black friday 2015 urmeaza si alte campanii de reduceri.

 

Cititi si BLACK FRIDAY 2015 – Reduceri la maxim pe 27 Noiembrie