Black Friday Romania este evenimentul anului 2015

Black Friday Romania a devenit cea mai mare campanie de marketing la nivel national. Cifrele arata ca este de departe cel mai important eveniment in Romania. Magazinele participante online au constientizat acest lucru si daca in primi ani au incercat sa insele asteptarile cumparatorilor, putem spune ca anul trecut am vazut oferte reale si competitive.

 

In postarile din articolele anterioare (vezi „Ce imi doresc de Black friday romania?” va spuneam ca ofertele nu au cum sa rivalizeze cu cele din black friday amazon din state deoarece distribuitorii locali nu lanseaza aceleasi preturi de vanzare ca cei din state. De cele mai multe ori magazinele mari din Romania la black friday se duc in afara si negociaza direct cu marii producatori achizitia produselor la black friday.

 

Este BLACK FRIDAY ROMANIA cel mai important eveniment de marketing si social?

Emag vinde peste 10% din vanzarile anuale, intr-o singura zi la Black Friday Romania, conform zf.ro. In 2015 ne asteptam ca din ce in ce mai multe magazine participante sa vanda peste 10% intr-un weekend din vanzarile anuale si sa inceapa s afie o traditie. Evenimentul de Black Friday Romania creste de la an la an conform statisticilor. Practic nu exista o alta campanie mai puternic mediata decat Black Friday Romania.

In decursul anului 2015 am avut multe campanii inventate peste noapte sau campanii mai vechi de reduceri cum ar fi Noaptea Reducerilor o campanie cu traditie prin mall-urile din capitala.

 

Magazinele participante la black friday romania si-au inbunatatit ofertele de la an la an, au adus produse si diversificate ajungandu-se sa se vand si masini la black friday. In 2015 la ce ne putem astepta?

Black Friday Romania a fost o campanie de pionerat in estul europei, acesta s-a exportat usor usor in ungaria prin black friday magyarorszag si in Polonia prin Black Friday Polska