eMag pregateste reducerile black friday 2015

eMag, precum si evomag, altex sau flanco pregatesc reducerile black friday 2015 cu foarte mult timp inainte. Romania este prima tara din estul europei care a adoptat black friday in online. Magazinele participante s-au inmultit in fiecare an ajungand sa participe aproape orice magazin care doreste sa-si promoveze produsele.

 

eMAG Black friday 2015 – excelenta in executie si livrare?

eMag in fiecare an a venit cu ceva nou, anul trecut a adus masini la black friday si a organizat campania intr-o singura zi. Anul acesta, in 2015 se doreste ca livrarea produselor sa fie foarte bine organizata pentru a se evita intarzierea livrarii fata de clienti. Am putea spune ca black friday anul acest la eMag o sa fie executia comenzilor care anul trecut a generat multe probleme, unele produse au fost livrate si dupa o saptamana.

Citeste si, Recomandam: Cand pica black friday 2015 in Romania?

eMAG de departe cel mai de success retailer la black friday

eMag in 2015 cu siguranta va avea cea mai de success campanie de reduceri black friday deoarece resursele alocate si investitia mare in campanie da roade mereu. In 2015, trebuie doar sa lucreze la executia comenzilor si livrare. Daca inbunatatesc acest lucru vor genera cel mai mare black friday din istoria romaniei.

 

Reduceri Black Friday