Altex black friday o saptamana mai devreme decat emag

Altex ne-a obisnuit sa organizeza altex black friday cu o saptamana mai devreme decat emag. Daca emag sarbatoreste black friday 2016 pe 18 Noiembrie ne asteptam ca Altex sa lanseze reducerile in perioada 14 Noiembrie -20 Noiembrie.

De ce „fura” startul mai devreme altex black friday?

Altex black friday se desfasoara mai devreme in viziunea noastra in principal datorita faptului ca le este foarte greu sa concureze cu emag care are o campanie foarte puternica de marketing. Organizand-ul mai devreme in felul acesta nerabdarea consumatorilor de a cumpara la black friday este potolita cu reducerile altex de black friday.

In felul acesta Altex reuseste sa satisfaca o parte din cererea de reduceri black friday desi evenimentul oficial nu incepe decat pe 25 Noiembrie.

De ce emag organizeaza black friday cu o saptamana mai devreme decat evenimentul oficial?

Emag a obisnuit clientii cu aceasta saptamana devansata fata de black friday original si acum credem ca ar avea un impact in vanzari schimbarea acestei date. Este posibil sa fie si o dorinta a emag de a seta un eveniment distict fata de celelalte magazine participante online.

 

Black Friday 2016 se anunta a fi cea mai mare campanie de reduceri din ultimii 5 ani. Asa cum am discutat dupa lansarea iphone 7 black friday anul acesta va veni cu reduceri si la iphone 6.

 

Aletx black friday pe langa cel de vara mai organizeaza si cel de primavara. Stim pare ciudata sa auzi black friday in oricare alta zi decat ultima zi vineri din Noiembrie. Black friday a fost super uzat si s-a cam diluat din dimensiunea evenimentului. Cu toate acestea in timp magazinele participante au reusit sa-l imbunatateasca si sa ofere cele mai bune reduceri.

 

Vezi si cand pica black friday 2016?

 

Emag organizeaza black friday in Ungaria in ziua de 25 Noiembrie 2016 asa cum este evenimentul in toata lumea iar in Romania pe 18 Noiembrie.