Black Friday Samsung

Black Friday Samsung in topul preferintelor clientilor

Black Friday Samsung se afla in topul preferintelor clientilor nu intamplator. Samsung exista de peste 70 de ani pe piata electronicelor si electrocasnicelor, cu misiunea de „a face o lume mai buna”. Sloganul lor este „making a better world” si pana acum s-au tinut de cuvant.

In ziua de astazi, statistica arata ca Samsung este liderul mondial pe piata high-tech in fabricarea de electronice si in digital media, aducand produse inovative si servicii de calitate. Deci, am putea spune ca Samsung ne aduce unele dintre cele mai bune produse electronice. Cum era de asteptat, acestea nu sunt chiar ieftine. Insa, de Black Friday avem ocazia sa prindem la reducere electronicele si electrocasnicele mult visate.

Istoric Black Friday Samsung

Black Friday Samsung se organizeaza inca de la inceputul primelor campanii Black Friday, din anii 1950. Pe atunci, nu exista Internet si lumea astepta ore intregi la coada sa intre in magazin.

Doorbusters deals sau produsele vedeta pe romaneste sunt produse cu discounturi foarte mari si in numar limitat. Acestea sunt reduse in mod special de catre comercianti tocmai pentru a atrage cat mai multi cumparatori. Bineinteles ca si la Black Friday Samsung se aplica aceeasi strategie de marketing. Cum sa faci sa prinzi cele mai bune preturi? Stii vorba aceea „cine se trezeste de dimineata, departe ajunge?” Ei bine, aici e putin pe dos, la Black Friday „cine sta treaz toata noaptea ajunge departe”. In toate editiile precedente Black Friday, s-a intamplat acelasi lucru, toti cumparatorii au intrat online la 00:00, iar site-urile au cazut.

Ca sa iti cresti sansele de reusita, cel mai bine ar fi sa bagi toate produsele dorite in Wishlist inainte de anuntarea reducerilor, iar la 00:00 sa pastrezi doar produsele cu reducerea cea mai mare si sa finalizezi comanda.

Anul trecut, de Black Friday Samsung, cele mai cautate produse au fost televizoarele Samsung de toate tipurile. In ceea ce priveste smartphone-urile, cel mai cautat a fost Samsung Galaxy S6 Edge.

Black Friday Samsung