Black Friday Altex 2017

Black Friday Altex 2017 este evenimentul cel mai asteptat de cumparatori.

Altex este cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice si produse IT&C din Romania. Sloganul Altex este „Cel mai bun raport preț-calitate din România!”

Altex a deschis primul magazin in 1992 la Piatra-Neamt, iar restul este istorie. In momentul de fata Altex detine o retea de 106 magazine in toata tara, dintre care 17 sunt magazine Media Galaxy.

Altex ofera o gama foarte variata de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia, precum: telefoane, tablete, laptop-uri, desktop-uri, monitoare, IT, Gaming, Jocuri, televizoare, electrocasnice mari (aparate frigorifice, aragazuri, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, hote, aparate incorporabile), electrocasnice mici (aspiratoare, masini de calcat, aparate pentru bucatarie, espressoare de cafea, masini de facut paine, mopuri, produse baby), produse de ingrijire personala si multe altele.

Pe langa cele enumerate mai sus, ALTEX are produse si din urmatoarele categorii: Anvelope, Audio, Auto, Boxe, Camere foto si video, Camere video auto, Componente IT, GPS auto, iPod, Player muzica, Sisteme audio.

Un alt lucru pe care il gasesti doar la Altex este acela ca iti ofera de 2x diferenta in cazul in care gasesti in alta parte acelasi produs mai ieftin. Asta vine ca o garantie a celui mai mic pret din Romania.

Black Friday Altex 2017

Inca din 2012 Altex participa la Black Friday Romania, iar campania lor Black Friday Altex 2017 se anunta una de proportii.

Este adevarat ca Alex a iesit din multime anul acesta, organizand propiul Black Friday in luna Iunie. Acesta s-a numit Black Friday de vara, insa succesul acestuia nu se poate compara cu adevaratul Black Friday Romania 2017.

Black Friday Altex 2017

Black Friday Altex 2017

In cifre, anul trecut Black Friday Altex a cumulat vanzari de 103 milioane de Euro in perioada Black Friday. Suma a fost cumulata prin cele doua retele de magazine, Altex si Media Galaxy.

Ponderea vanzarilor online a fost de 20%, deci aproximativ 20 milioane de euro. De Black Friday Altex 2017 se asteapta o crestere a vanzarilor online.

Black Friday Altex in magazine.

In topul preferintelor clientilor din magazinele Altex si Media Galaxy au fost produsele din categoriile televizoare si smartphones.

Black Friday Altex online.

In mediul online insa, produsele preferate de catre clienti au fost cele din categoriile: componente si periferice PC, laptopuri, tablete, gaming, electrocasnice mici, electrocasnice mari si produsele de ingrijire personala.

Produsele vedeta la Black Friday Altex au fost:

TV LED UHD Smart Samsung cu diagonala de 152 cm.

Smartphone Samsung Edge S6, iar anul acesta se asteapta ca preferatul cumparatorilor sa fie Smartphone-ul Samsung Edge S8.

Smartphone Huawei P9

Consola PS4.

Pentru a va fi la curent cu ultimele noutati in materie de Black Friday Romania 2017, va puteti inscrie la newsletter-ul nostru AICI.